Bli franchisetagare

 • PickUp Hunddagis är alltså ett franchisekoncept, vilket innebär att du kan starta ett eget PickUp Hunddagis i just din stad.

  Fördelen med att gå med i PickUp Hunddagis är att du får all hjälp du behöver för att komma igång. Du tillhör dessutom ett nätverk, vilket gör det lättare för dina kunder att hitta dig.

  Det här ingår:

  Hunddagisutbildningen – du får genomgå en godkänd hunddagisföreståndarutbildning. Praktik på mobilt dagis ingår.

  Rådgivning – både inför och under uppstart samt under hela tiden du driver ditt hunddagis. Stöd och hjälp med allt gällande ditt dagis. Vi hjälper dig med försäkring, alla tillstånd du behöver och tips kring att hitta och inreda din bil.

  En färdig grafisk profil – logotype, kontrakt, nyckelkvittenser och så vidare.

  Arbetskläder – en uppsättning arbetskläder med vår logotyp. Du kommer också att ha loggan på din bil vilket det finns en mall för som du får använda.

  Föreläsningar och årliga medlemsträffar – vi ordnar varje år intressanta föreläsningar som du får gå på kostnadsfritt.

  Hemsida – du kommer finnas med på vår hemsida med dina kontaktuppgifter. Hemsidan finns länkad på många ställen på nätet så vi är lätta att hitta. Vi finns också på Facebook. Du får också råd vid utformning av annonser och hjälp med att locka tidningar och andra medier i samband med din uppstart. Hjälp med att hitta kunder. Du kommer få ett lösenord till vår hemsida, som gör att du får tillgång till allt som du behöver. Du kommer dessutom kunna diskutera med andra franchisetagare och naturligtvis får du alla kontaktuppgifter du behöver för att nå oss.

  Vem kan bli franchisetagare?

  Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Egenskaper som vi efterfrågar är: hundvana, du bör vara flexibel, tycka om att vara aktiv och röra på dig och ha social kompetens. Körkort är ett krav. Vi har en rekryteringsprocess där vi handplockar de vi anser lämpligast. Vi har inget ansökningsstopp men om man väntar för länge kanske någon annan tar chansen just i din stad, så ju snabbare du hör av dig desto bättre.

  Det är en stor frihet att vara egen företagare, men man kan känna sig vilsen. Vi är här för att vägleda och ge dig allt stöd du behöver för att just ditt företag skall blomstra. Vår ambition är att PickUp Hunddagis ska rulla i hela landet så småningom.

  För mer information, fyll i formuläret nedan eller kontakta oss på telefon.